Golijska voda

 

Sa ciljem jasnijeg pozicioniranja na zapadu Srbije, repozicionirani su brendovi Iva voda i Golijska Bistrica. Brendovi su stavljeni pod jedan krovni brend Golijska voda, zbog jednostavnije komunikacije ka target grupi. Zbog toga je danas, domaćinima zapadne Srbije – “Golijska voda, naša voda!”. Uz to zabeležen je i količinski rast prodaje od 30%.

Golijska 1200x400px

Friglo

 

Jedinstvena strategija pozicioniranja brenda Friglo, usmerena na jasnu target grupu, žene 30 do 50 godina suočene sa realnošću vremena u kome žive i nedostatkom slobodnog vremena, kroz duhovit ton komunikacije, doprinela je značajnom rastu prodaje i povećanju awareness brenda Friglo. 

Friglo 1200x400px

Toyzzz

 

Na izuzetno jakom tržištu poznatih brendova u prodaji dečijih igračaka pozicionirali smo brend Toyzzz, kao mesto u kome žive sve igračke i povećali svest kupaca o brendu. Oživeli smo likove omiljenih igračaka privlačnih i devojčicama i dečacima i napravili magičnu poziciju „prodavnica mašte za celu porodicu“ i na taj način ušli u domove kupaca.

Toyzzz 1200x400px

Premil

 

Pozicioniranje Premil super premium proizvoda u okviru pet food industrije i brenda Premil kroz „everyman“ arhetip. Za 6 meseci kampanje zabeležen je rast prodaje ove kategorije od 30%, a proizvoda Premil Atlantik za vanrednih 200%. Kontinuiranom kampanjom cilj je da vlasnicima ljubimaca sinonim za hranu postane upravo Premil.

Premil 1200x400px

Hiper online

 

Posledice svetske pandemije posmatrali smo kao još jedan izazov. Promenila se svest kupaca kao i prodavaca. Korona je izmenila načine kupovine i veći deo iste prebacila na internet, što je našem klijentu vanredno povećalo prodajne rezultate. Godinu dana kasnije situacija se opet preokrenula. Bilo je potrebno održati isti nivo prodaje kao u godini pre. Fokusiranim Google i Fb oglašavanjem održavali smo promet na željenom nivou.

Hipermarket 1200x400px

Shop Park

 

Shop Park je novootvoreni retail park u Gornjem Milanovcu i kao potpuno novi doživljaj kupovine bilo je potrebno približiti ga lokalnom stanovništvu i sredini koja teško prihvata promene. Brend pozicijom „Deo svih nas“ i permanentim BTL aktivnostima Milanovčani su zaista počeli da u svoje dnevne rutine uvrštavaju i novo mesto kupovine, ali i druženja. Broj posetilaca je primetno porastao a to se odrazilo i na promet zakupaca.

Shop Park 1200x400px